31.07.2021

31.07.2021 (subota)
Već sam dosadan, opet dizanje ujutro, opet isti doručak, već mi se želudac diže na pomisao da jedem losos, pohanu piletinu, omlet, jaja, kobasice, komadić pice, paradajze, malo voća, kavu i sok od naranče. Doručak je super ali svaki dan isto….. dosadi. Moramo se najesti što više jer je to najvjerojatnije jedini obrok. Taksijem iz hotela na Olimpijski stadion na atletiku. Hodali oko stadiona da nađemo ulaz za foto pozicije i taman stigli na kvalifikacije za bacanje diska, Sandra Perković i nakon nje Marija Tolj. Slikamo i šaljemo iz rovova u krugu stadiona, sve ok, Kralj i dalje šepa, možda samo da mu ja nosim torbu od cca 15 kg po bilo kojim stepenicama ili usponima….
Oko 12 krećemo natrag prema MTM-u pa u MPC gdje prvo radimo test na Covid, popularno pljuvanje 🙂 (test je iz sline). Odlučili smo ne ići jesti jer ćemo dovoljno brzo završiti pa ćemo negdje i pojesti, ali…. nije se ostvarilo. Imam sat vremena i sređujem prijevoz do Enoshime, cca 70 km udaljeno borilište gdje će sutra biti jedrenje, Stipanović možda osvoji medalju. Komplicirana excel tablica ali uspio sam. Neki su odustali jer treba krenuti u 6 iz hotela, prijevoz u 7 a povratak 22.30, dolazak u MTM oko ponoći i u hotel iza 1 u noći. Stvarno previše. Put pod noge, vaterpolo počinje u 15.30, Hrvatska – Srbija. Vaterpolo, standardno ko i svaki dan. Promijenio sam neke postavke na R3 oko brzine pronalaženja lica u kadru na najmanju moguću osjetljivost, lakše je slikati, fokus više ne skače svugdje po kadru. Na vaterpolu sam pojeo dvije banane ali jednostavno ne stignemo nešto normalno pojesti. Odradimo vaterpolo, pošaljemo slike i natrag, već svi znate – MTM – Hotel. U hotelu smo se dogovorili da na jedrenje u Enoshimu ipak idemo taksijem, četvero nas pa dijelimo troškove, bolje to nego dizanje prije 6.00, ne bi ni na doručak stigli.
Ostatak vremena nakon 21 smo proveli u Hrvatskoj kući 855 (Jurina soba) gje smo odradili pivu i smijanje koje nam je hrana za dušu, ne bi izdržali bez toga. Svaki dan ispadne i neki zajednički selfie na kojem većina nas izgleda ko kreteni :).
Spavanje danas u 23.00 što je nevjerojatno rano.

error: If you want photo, contact me !!